RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-09-2019
Matematică
a fost răspuns
b) Rezultatul calculului 23 + 18:3+ 1 este ....
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
11-09-2019
23 + 18:3+ 1=23+6+1=29+1=30
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Codrin100
Codrin100
11-09-2019
Răspuns:
30. 18 : 3=6,23+6=29,29+1=30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8 Fete Si 13 Baieti Au Cules In Total 278 Kg De Fructe De Padure . Se Stie Ca Toate Fetele Au Cules Cu Cate 2 Kg Mai Mult Decat O Fata . Cate Kg De Fructe De Pa
Alcătuiti O Scurta Povestire In Legătura Cu Fiecare Fapta Ilustrata.Formulati Apoi Învățături Din Aceste Povestiri Asociate Invataturilor Din Pilde.PS:Erau 3 Im
Ajutati-ma Va Rog !De Ce Au Frunzele Limbul Mare Si Turtit ? Repedeee !!! Imi Trebuie Pe Maine ~~
Imi Trebuie Un Eseu Cu Tema ,,Drumul Catre Mine Insumi " va Rog Ajutati-ma Macar Cu Citeva Idei
Alcatuieste O Fraza Compusa Din Doua Propozitii Principale Coordonate Prin Conjunctie Coordonatoare Adversativa Si Doua Propozitii Subordonate Aflate In Raport
Poezia '''Mama De George Cosbuc Este La Genul Epic Sau Liric?!
Celulele Receptoare Vizuale Sunt Celule Nervoase Sau Nu ?Aceeasi Intrebare Si Pentru Celulele Receptoare Auditive Si Olfactive(cele Din Limba )
Adjective La Feluri De Flori De Camera , De Cimp , De Gradina .
De Ex La Present Perfectla Forma Afirmativa S + To Have + V La A III-anu Inteleg Cevacum Pun Verbul La Persoana A III-a ? Stiu Ca Sunt Verbe Regulate Si Iregula
1.Examineza Paginile Utilitare Ale Unor Ziare, Reviste. Ce Tipuri De Texte Contin Acestea?