RO Study
👤
8Gabriela8
8Gabriela8
11-09-2019
Limba română
a fost răspuns
cine ma poate ajutaa
Răspuns :
Aida66
Aida66
11-09-2019
Raspunsul este b ......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Scrie Eu Spun Una Tu Spui Multe La Cuvintele:salcie,malul,carabus,covor,peri,povesti,clopotel,basm,cirese,ochi,obrajilor,taram
Cine Imi Poate Da Rezumatul „Baltagul”de Mihai Sadoveanu?
Cine Poate Sa-mi Dea Niste Epitete,personificarisau Comparatii Din Poezia Floare Albastra, Stiu Ca Sunt Multe Dar Macar 4-5 Din Fiecare (sa Fie Explicate)
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva a=2+2la A 2 +2 La A3+...+2 La 2012 Sa Fie Divizibil Cu 15
Rolul Virgulelor In Propozitia : Elevul Pe Care-l Ascultase Cu Cateva Minute Inainte , micul Gauss , Nu Fusese De Fapt In Clasa .
A)Construiti Un Triunghi ΔABC Cu AB<AC,(AD Bisectoarea Unghiului <A SI E∈(AC)ASTFEL INCAT [AE}≡[AB].b)Demonstrati Ca DE=BDc)Daca AB=4cm,BC=5cm Si AC=6cm,a
[tex]Cat Da: 2 ^{60} - 2^{60} =[/tex]
În Trapezul Isoscel ABCD, AB=8cm, CD=12cm Si Măsura Unghiului ADC=60 De Grade. Lungimea Perpendicularei AH Din A Pe CD Este..... Cm.
Hei Buna! Ajutati-ma Va Rog Si Pe Mine La Acest Exercitiu: a) Daca A=4 Si B+c= -12, Calculati A·(b+c) Si A·b+a·c . b) Daca A= -8 Si B-c= -34, Calculati A·b-a·
Suma A trei Numere Este 63.Aflati Numerele Stiind Ca Primul Nr.este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Este De Doua Ori Mai Mic Decat Al Treile