RO Study
👤
Lori717
Lori717
10-09-2019
Matematică
a fost răspuns
cine este n din formula 1/n(n+1)=1/n-1/n+1
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
10-09-2019
1/[n(n+1)] = [(n+1)-n]/[n(n+1)] = (n+1)/[n(n+1)] - n/[n(n+1)] = 1/n - 1(n+1)
⇒ n ≠ {-1; 0}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Am O Intrebare In Legatura Cu Examenul De Bacalaureat De La Geografie. Cat De Specific Trebuie Sa Fi? De Exemplu Daca Imi Spune Sa Spun 3 Deosebiri Intre
Salut. Se Da Exercitiul Din Poza. As Dori O Explicatie Exacta A Secventei Incadrata In Chenarul Rosu Cu Raspunsul Aferent Problemei. Multumesc Anticipat!
AJUTATI- MA VAROG!! DAU CORANA!
#2269 Cerința Se Dau N Numere Naturale. Determinați Cel Mai Mare Număr Par Introdus Și Numărul Său De Apariții. Date De Intrare Fișierul De Intrare Maximpar.in
Determinati Numerele Intregi X, Stiind Ca 6/(1-2x) Este Numar Intreg
Transcrie Două Cuvinte Care Conțin Triftong Din Secvența Data " Dar Ei Răspundeau , / Din Gura-i Spuneau. "
Redactează În Aproximativ 20 De Rânduri O Știre În Care Sa Prezentați Un Eveniment Din Orașul Fălticeni.
Buna Seara , Sunt La Lectia Cu Sin / Cos / Tangenta Si Cotangeta , As Dori Sa-mi Spuneti Regulile Sau Formulele Pe Care Se Bazeaza Aceste Exercitii ? Sunt Pro
Cum Rezolv : Intr-olivada Sunt 272 De Pomi:meri ,peri Si Pruni.Dintre Acestia 196 Sunt Meri Si Peri , Iar Pruni Sunt Cu 27 Mai Putini Decat Peri .cati Pomi Sunt
Cum Se Numește O Serie De 4 Cărți?