RO Study
👤
677668
677668
09-09-2019
Limba română
a fost răspuns
familia de cuvite a cuvintului tipografie
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
09-09-2019
Răspuns:
tipografie=tipograf,tipografiere,tipografia,tiparire,
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Urna Sunt 12 Bile Albe, 8bile Verzi Si 20 Bile Rosii. Se Extrage La Intamplare O Bila. Probabilitatea Ca Bila Sa Nu Fie Alba Este Egala Cu...
Daca As Avea De Trei Ori Mai Multi Bani Decat Am As Putea Avea Cu 180 Lei Mai Multi Decat Trei Sferturi Din Suma Pe Care O Am. Cati Lei Am?
Vă Rog Să Mă Ajutati.Andra Și Cristi Au Ajutat-o Pe Bunica La Culesul Viei.Fata A Cules 12 Coșuri De Struguri,iar Băiatul De 4 Ori Mai Puține.Află Câte Coșuti A
Inima Se Afla In Interiorul Cutiei ....... . Ficatul Se Afla In Interioriul ....... .Creierul Se Afla In Interiorul Cutiei ......... .Ma Ajutati?
Write The Nationalities. 1.the UK 2.Scotland 3.Northern Ireland 4.England 5.Wales
Din Ce Basm Face Parte Fragmentul De Mai Jos? "Curând Ajunse Intr-o Grădina Nemaipomenita, In Care Crengile Copacilor Erau Încărcate Cu Rubine, Opale, Smaralde
Care Dintre Urmatoarele Cuvinte Vin Din Latina:apa Milostiv Vinclu A Vindeca Luna Gaz Noapte Duh Meci Ureche A Bate Casa Capodopera
7896+[(168:3+87x2)x5-345]:5 Pentru A Se Intelege Mai Bine. X=ori
Enumerati Toate Numerele Intregi Cuprinse Intre : a) -26 Si -20 ............ b) -3 Si +3 ............ c) -5 Si 0 ........ d) -102 Si -98 ...........
Suma A Doua Numere Naturale Este 80.Primul Numar Este De 4 Ori Mai Moc Decat Al Doilea.Care Sunt Cele Doua Numere?