RO Study
👤
Usaletul
Usaletul
08-09-2019
Studii sociale
a fost răspuns
Exemple de neajunsuri a unei colege
Răspuns :
Lili5263
Lili5263
09-09-2019
Răspuns:
Vorbareață
Enervanta
De distrage in timpul orelor
Neatentă
Uituca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Exercitii Cu Parte Fractionala Rezolvate
Am Facut O Compunere Pe Tema "school". Mi-ar Plăcea Să O Citiți, Să Spuneți Părerea Voastră Și Să Mă Corectați La Eventualele Greșite - Fie Ele Gramaticale Sau
Marind Cu 26 Dublul Un Unui Numar natural Obtinem Un Numar Cu 56 Mai Mare Decat Numarul Initial.Sa Se Determine Numarul.
Hey, Buna ! Cand Inghiti O Gura De Apa Greutatea Apei Se Efectueaza Lucrul Mecanic? va Rog Cu Un Argument Cat De Mic
Cine Imi Traduce Textul? At The Moment We Are Building A "balloon" Here In Of Mars It's going To Collect Information About The Conditions On The Planet . I Ho
Intr-o Zi S-a Recoltat 1 Pe 2 Din Suprafata Cultivata, A Doua Zi 1 Pe 3 Din Rest, A Treia Zi 1 Pe 4 Din Noul Rest, Iar A Patra Zi Ultimele 10 Ha. Ce Suprafata A
Arata,prin Calcul,care Valori ale Lui ,,a'' verifica Inigatile Date: 15<3Xa<27,33<aX<72
Suma A Trei Numere Este 154. Al Doilea Numar Este Cu 18 Mai Mare Decit Primul Si Cu 13 Mai Mic Decat Al Treilea. Afla Cele Trei Numere.
Cum Poti Sa Reduci Numarul Persoanelor Care Consuma Alcool ?
1. Determinati Numerele De Forma Abc Stiind Ca Impărtite La Bc Dau Catul 6 Si Restul 5.2. Arătaţi Că Nu Există Numere Naturale Care Impărtite La 14 Sa Dea Restu