RO Study
👤
Mihai6677
Mihai6677
05-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutor repede dau coroana
Răspuns :
Viorellaurentiu
Viorellaurentiu
05-09-2019
Am luat fiecare paranteza și am calculat-o.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pretul Unei Unitati Din Bunul A Este De 4u. M. , Iar Pretul Unei Unitati Din Bunul B Este 3u. M. Daca Venitul Disponibil Este De 28u. M. Atunci Care Este Progrm
6 Transcrie Propozițiile, Adăugând Câte Un Adjectiv Fiecărui Substantiv Scris Îngroșat. A) Zăpada Trosnește Sub Picioare. B) Bunicul Îmi Spune Povești. C) Fulgi
3 Ordonează Crescător Rezultatele Operaţiilor De Mai Jos: 11 + 22 = 19 7= 13 + 13 = 23 + 6 = 25 - 14 = 27 + 1 = - 13-3 = 6+2=
Completează Fiecare Linie A Tabelului Scriind Câte Trei Adjective Din Text, Conform Cerințelor Date. Adjective Feminin Masculin Neutru Singular Plural X Ral X A
3 Call 1. It's Important 2. Wear Clean 3. Dental Helps To Prevent Dised 4 Can You Write The Missing Words To Complete The Sentend Honey Cheese Bread Tea Sandwic
2A.va Rog Frumos!!dau Coroana Si Ma Abonez!va Rog Frumos!!
Explica In 4 Propozitii Cum Intelegi Enuntul"Fiecare Om Estw Un Univers Care In Mare Parte Poate Ramane Nedescoperit
10. Dacă x²-2016-x+4=0, B)-4 A) -2016 atunci X +- C) 0 este: X D) 4 E) 2016
Read And Circle. 1 He's An Astronaut. He Flies Space. 2 We Go To At Into Al The Same School, But In Different Classes. 3 They're 4 Do Aliens Live A Spaceship! O
Identificati Tipurile De Temeiuri Din Exemplele Urmatoare. A. Azi Am Mers La Scoala Am Luat Nota 10 La Logica b. Ioan Si Mihai Au Acelasi Diriginte Si Ioan Si M