RO Study
👤
Hfsksjs
Hfsksjs
30-08-2019
Matematică
a fost răspuns
.... . dau coroana .........
Răspuns :
Halogenhalogen
Halogenhalogen
31-08-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Completează Tabelul De La Pagina 109 Cu Numeralele Din Textele Date. A,,Două Broaște Într-un Lac Petrecurǎ Pe-al Lor Plac Cât Fu Apă Şi Noroi, Cât Fu Umezeală
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
Prezentați Doua Cauze Care Sa Explice De Ce Reteaua Feroviara Este Aproape Absenta În Nordul Finlandei,Norvegiei Si Suediei Desi Sunt Tari Dezvoltate Ale Europe
În Desenul Următor, AABC = A DEF, M Este Un punct Pe Latura BC, N Este Un Punct Pe Latura EF. Dacă AM Este Bisectoarea Unghiului BAC, Iar DN
Comorie, Bone Here, Länsie Corespunzător. Compară. 1 Kg 1 Kg = B 1 G = Mg 1.kg 1t 1 000 G 1 Kg 1 Kg = Hg 1 G = Cg 1 000 Kg 1t 1 G 1 Mg 1 Kg = 1 Kg Dag 1 Q = Kg
Stabiliti Ordinea Punctelor Coliniare A, B Si C, Dacă AB = 5 Cm, BC = 3,6 Cm Si AC = 1,4 Cm.
2. Pe O Tablă Sunt Scrise Numerele 1, 2 Şi 3. Într-un Pas Mărim Unul Dintre Numere Cu 2, Pe Altul Cu 3, Iar Pe Altul Cu 5. După Primii 100 De Pași, Suma Ultimel
Subliniază Verbele Determinate De Adverbele De La Exercițiul Anterior.
Puteti Sa Imi Dati Si Mie Exemple De POVESTIRI Ale Lui Creanga, Atentie Nu Povesti
2. În Şcoala Voastră, Cum Credeți Că Ar Putea Fi Evitate Astfel De Compor- Tamente?