RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-08-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog îmi rezolvați și mie q și r . Va rog
Răspuns :
MotanulGogoasa14
MotanulGogoasa14
29-08-2019
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Vază Are Forma Unui Dreptunghi Cu Dimensiuni Lungimea 1,2 Dm Lățimea Egal Cu 8 Cm Și H Egal Cu 90 Mm Aflați În Centimetri A Treia Volumul Vazei
1. A) Trei Puncte Situate Pe Aceeaşi Dreaptă Se Numesc Puncte...
3. Alin Citeşte Într-o Zi Un Sfert Dintr-o Carte. A Doua Zi Mai Citeşte Un Sfert Din Ce I-a Rămas,apoi2/3 Din Noul Rest Şi Constată Că Mai Are De Citit 12 Pagin
AliseTemă În Plusd:4+ 35:5+4=21
Determină Lungimea Muchiei Unui Cub Cu Volumul De 27 Cm 3 [tex] {cm}^{3} [/tex]Vă Rog Acuma Am Nevoie Dau Coroană Jur. Vreau Un Raspuns Bun Vă Rog Eu Mult!!
31 Răspunde La Întrebări:a) Ce A Întâlnit Melcul Mai Întâi, În Drumul Său Prin Lume? Scrie Varianta Corectă De Răspun• Boabele De Rouă;• Un Cuib Din Paie Și Nui
A Dus-obotezat-oîntr-ocautat-ode-a Asunsulsă-mi Dauîntr-adevarrugându-senu-i VoiaTermaAlcatuste Propoziti Cu Patru Dintreortgramele De Mai Sus
Cum Se Numeste Copacul Care Creste Pe Malul Apei Si Are 6 Litere
Se Considera Matricele A(-4 -5 0 1) Si B(1 6 1 2) a)Det B=-2 b)Determinati Numarul Real A Pentru Care AxA-BxB=a(A+B) c)Aratati Ca, Pentru Orice Numar Real X, Ma
Alcătuiește Și Rezolvă Din Nou Problema Înlocuind Operația De Înmulțire Cu Una De Împărțire. DAU COROANA