RO Study
👤
Leontina53
Leontina53
26-08-2019
Limba română
a fost răspuns
Putin ajutor vă rog
Răspuns :
Ioana9371
Ioana9371
26-08-2019
Răspuns:
Sper ca am fost de ajutor ❤️
Answer Link
Georgiana0024
Georgiana0024
26-08-2019
S
Marte
T
J UPiter
R
PAMaNt
E. N
R. E
C. P
T
U
Uranus
R
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta, In 30-50 De Cuvinte, Semnificatia Versurilor: Cate Culori Au Fost, O, Doamne, / Si-acum Totul E Alb, Totul E Alb - / Pana Departe Sub Dealuri / Zapada
Puteti Sa-mi Traduceti Si Mie Din Romana In Engleza Va Rog 3 Propozitii? 1) Lumina Era Aprinsa In Camera Lui Acum Cinci Minute. 2) Eu Nu Am Putut Sa Beau Laptel
1. Explică Rolul Cratimei În Propoziția : „Nu M-am Analizat.” 2. Alcătuiți Enunțuri In Care Cuvântul „o” Să Aibă Cinci Valori Morfologice Diferite. Precizați V
Catul A Doua Numere Este 8,iar Diferenta Dintre Ele Este 651. Afla Cele Doua Numere
Daca Imi Spuneti La Ce Persoane Se Folosesc Don T Si Doesn T Il Markez Cel Mai Bu Plus 10 Pct !! Promit!!!
Buna...am Nevoie De Un Eseu Daca Se Poate...cu Tema..."minunele Din Viata Mea"...va Rog Sa Ma Ajutati Nu Sunt Prea Buna La Alcatuit Esee....pupici...♥
Combina Litere Si Obtine Un Cuvant Cu ~ruiaca~
Aflati Forta Care Actioneaza Asupra Unui Corp, Daca Prin Miscarea Lui Pe Distanta Delta X=20 M Se Efectueaza Lucrul Mecanic L=500 J ,iar Forta Formeaza Cu Direc
Compune Si Rezolva A+b 113 A-b =13
Suma Numerelor,, A",,, B",,, C"este 100. Cat Este ,, B"daca,, A"este 63, Iar ,, C"este De 7ori Mai Mic Dacat ,, A"?