RO Study
👤
Biancaaa41
Biancaaa41
24-08-2019
Matematică
a fost răspuns
Care este modulul lui -5??
Răspuns :
Semaka2
Semaka2
24-08-2019
Răspuns:
l-5l=5
Explicație pas cu pas:
Answer Link
McKiobillz
McKiobillz
24-08-2019
Răspuns:
5
Explicație pas cu pas:
Modulul unui numar este intotdeauna pozitiv
⇒ |-5| = +5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ne Pas Posséder Le Téléphone Portable, Serait-ce Bientôt Un Symbole Moderne De Liberté? Donnez In Réponse
√6·(√50-√12)+5√6·(2√27+√18)
Calculati : 2√3×4√6 Va Multumesc Pentru Raspunsuri :)
Ajutoooor!!!!!Am Si Eu O Problema : Ne Da Tema La Scoala, De Cele Mai Multe Ori, de Invatat Lectia. Eu Invat Tot, Dar Cand Ma Asculta In Oral Sau La Un Test Uit
O Scrisoare De 20-25 De Randuri Adresata Orcui:-? Cu Toate Datele Pe Care Trebuie Sa Le Aiba O Scrisoare. Se Poate? Multumesc. :o3 P.s: Nu Conteaza Cui E Adresa
În Enunțul "Mingea Venea înaintea Acelui Arbitru", "acelui" Este Pronume Dem. Sau Adj. Pron. Dem.?
Scrieti In Ordine Descrescatoare Numerele: B) 787 157 74 782 207 270
Hey Lumee :3 . Mă Ajutaţi Și Pe Mine Cu Asta: Lacul Se Încadrează Între Poeziile Eminesciene De........................., În Care Natura Şi Iubirea Apar........
Întrunit Depozit Sunt Pregătite Pt A Fi Ridicate 174kg Portocale, Cu 283 Mai Multe Kg Struguri, Cu 218 Kg Mere Mai Putine Decât Struguri , Iar Banane Cu 304kg M
Stii Sa Rezolvi Ghicitoarea Asta? Eu Da.Unde Gasesti Orase Fara Locuitori?Paduri Fara Copaci?Orase Fara Masini?Oceane Fara Apa?Peste 10 Minute Va Dau Raspunsul