RO Study
👤
VladutX
VladutX
22-02-2015
Matematică
a fost răspuns
treansformati in fractie 0,150
Răspuns :
ElisaMaria15
ElisaMaria15
22-02-2015
150/1000 (simplifici cu 10)= 15/100 (simplifici cu 5) = 3/20
Answer Link
Alexara
Alexara
22-02-2015
150
supra 1000, după aceea simplificci dacă e.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continua Textul Ca Inca 5 Propozitii Dimineata Nu S-a Lasat Asteptat. Nici Calfura .As Ca Furnicuta A Plecat Grabita Spre Casa Albi
Am Nevoie De O Compunere De 25 De Randuri Cu Titlul Motanul Magic In Care Sa Folosesti Personificarea ,descrierea , Naratiunea Si Dialogul In Care Sa Mai folos
|2x-3|≤4. X Ce Valori Poate Lua ?
Complete The Sentences By Using The Past Simple Or The Past Perfect Continuous From Of The Verbs In Brackets . 1. When Leonardo Da Vinci Built His Helicopter He
Imi Poate Spune Cineva Enunturi In Care Verb La Infinitiv, Gerunziu ,participiu,supin Sa Aiba Functie Sintactica De Subiect, Nume Predicativ, Atribut ,complemen
Imp La 3 Cand Se Cere:afla Un Numar De Trei Mai Mic
Prenumele Rivalului Lui Mircea Cel Batrin 4 Litere La Urma D
Am Un Copac Cu 12 Ramuri Pe Fiecare Ramura Sunt 4 Cuiburi In Fiecare Cub Sunt 7 Oua b)trece _ncetu Pe Ulite Cu 3mii De Sulite Cine Merge Dimineata In 4 Picioar
Suma Varstelor Tatalui Mamei Si Fiicei Este De 71 Ani. Peste 2 Ani Mama Va Avea Varsta De Acum A Tatalui ,iar Peste 27 De Ani Fata Va Avea Varsta De Acum A Mame
Sums A Trei Numere Este208 Al Doilea Este Egal Cu Primul Iar Al Treilea Este Cu 16 Mai Mare Decat Al Doilea Care Sunt Numerele?