RO Study
👤
Sunt1eu
Sunt1eu
21-08-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa raspundeti rapid!!
Răspuns :
Darrin2
Darrin2
21-08-2019
Explicație pas cu pas:
....................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Face 123476:26=?dau Coroana
În 175 Cm Cubi Apa S-a Adaugat 25 G Solutie HCl De 5%. Calculati PH-ul Solutiei Obtinute. Urgent
Alexandru Are O Suma S De Bani .In Prima Zi Cheltuiește 0,3 Din Suma S ,a Doua Zi Un Sfert Din Suma S Iar A Treia Zi 7 Supra 20 Din Suma S. a) In Ce Zi Cheltuie
Realizați Dictarea Comentată A Versurilor Analizați Substantivele Indicând Funcția Lor Sintactică Cu Alai De-mparateasa Pe Drum De Mărgăritar Se Prezintă Viforo
Dati Exemple De 5 Numere Deficiente Și 5 Abundente+ Dovadă Ca Sunt Deficiente Sau Abundente (Exemplu: 23 Nr. Abundent= 5+7+8) Exemplul Nu Este Corect Doar Am Vr
Maria Ii Întreabă Pe Ionel Că-ți Ani Are, Iar Această Ii Răspunde :dacă As Mai Avea Încă 4 Ani As Avea Aceeași Vârstă Cu Mihai. Știind Ca Mihai Are 15 Ani. Afla
Se Poate Oxida Cu Permanganat De Potasiu Şi H2So4 1,2 Butadiena Având In Vedere Că Are În Catenă Un Atom De Carbon Cuaternar?
Un Stup Are Forma De Cub Cu Muchia De 0,2 M. Calculați: a)volumul Stupului(in Litri) b)Calculați Înălțimea La Care Se Ridică Mierea In Stup (2litri Miere) c)dis
Buna, Stie Careva Care Sunt Radicalii Monovalenti Ai Acizilor Dicarboxilici, De Exemplu Oxalic, Ftalic, Succinic, Glutaric? Stiu Ca Cei Divalenti Sunt Oxalil,
Găsiți Cuvinte Cu Același Sens Pentru Cuvintele Date Detesta Botine Truc Vârtos Creștetul Fredona Tărăboi Bucurie