RO Study
👤
Cosmo6950
Cosmo6950
21-08-2019
Limba română
a fost răspuns
Cum s-a format cuvântul "dușmănoasele"
Răspuns :
Idkwhat
Idkwhat
21-08-2019
derivare de la cuvantul de baza "duşman" si sufixul "-oasă"
este pus la plural
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ce Situatie Lungimea Umbrei Unui Creion Asezat Paralel Cu Ecranul Este Egala Cu Lungimea Creionului?cum Trebuie Sa Fie Fasciculul De Lumina?este Oare Posibil
Un Automobil A Parcurs un Drum In Trei Zile : In Prima Zi 35% Din Drum Iar In A Doua Zi a Parcurs 20% Din Distanta Ramasa iar In A Treia Zi Restul De 104 Km
Imi Puteti Spune, Va Rog, Cateva Idei Importante Despre Micul Print? Comentariu Literar
Un Corp Este Urcat Cu Viteza Constanta Pe Un Plan Inclinat Cu Viteza Constanta Cu Ajutorul Unei Forte Orientate De Al Lungul Planului Si Este Egaa I Marime Cu G
Descrieti intr-un Scurt text,pregatirea unei Vizite La Muzeul National de Istorie A Romaniei. Folositi verbele:au hotarat;viziteaza;vor Organiza;am Plecat;multu
Descrieti intr-un Scurt text,pregatirea unei Vizite La Muzeul National de Istorie A Romaniei. Folositi verbele:au hotarat;viziteaza;vor Organiza;am Plecat;multu
Redacteaza O Compunere De 10-12 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia Cu Privire La Semnficatia Unuia Din Proverbele De Mai Jos. Utilileaza In Compunerea Tasi U
Lectia:ecuatia De Forma X^2=a,unde A Apartine QEX:rezolvati Ecuatiile:a)x^2=1 b)2x^2+1=-7 c)x^2+2x^2
Un Vapor A Plecat Din Portul A Spre Portul B Dimineata La Ora 7. In Aceeasi Dimineata, La Aceeasi Ora, Pe Acelas Traseu, Din Portul B A Plecat Spre Portul A O S
Ce Inseamna Simbolul Muzicii Daruit Omului