RO Study
👤
MotanulGogoasa14
MotanulGogoasa14
14-08-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutor, vă rog frumos!!
Răspuns :
Halogenhalogen
Halogenhalogen
14-08-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Probabilitateta Ca,alegand La Intamplare Una Dintre Submultimile Cu Trei Elemente Ale Multimii A={1,2,3,4,5},elementele Submultimii Alese Sa Fie Terme
Cea Mai Intinsa Depresiune Din Carpatii Orientali ? Cea Mai Scunda Grupa A Carpatilor? Cel Mai Inalt Varf Din Multii Bucegi?
Completeaza Spatiile Punctate Cu Atribute Ce Pot Contribui La Infrumusetarea Exprimarii Noastre: Exemple:ochii Ca Seninul Cerului Zil
Buna Am Nevoie Sa Compun O Problema Folosind Urmatoarele Cuvinte : Pestera , Stanca, Apa
X Supra Y = Patru Supra Noua , Y Nu Este Egal Cu Zero Atunci Trei X + Doi Y Supra Cinci X + Y = ... nu Imi Merge Tastatura Pt Cifre De Aia Am Scris Cu Litere .
Construieste Cate Un Enunt Pentru Fiecare Cerinta De Mai Jos: Numeral Distributiv,in Nominativ Cu Functia De Subiect Numeral Ordinal,in Genitiv,cu Functia De Nu
Am Nevoie De Enunturi In Care Conjunctia ,,si", Sa Coordoneze: a) Doua Parti De Propozitie De Acelasi Fel; b) Doua Propozitii Principale; c) Doua Propozitii Sec
Se Dă Șirul Numeric:1,4,9,16,25,... a)Scrieți Încă 5 Elemente Al Șirului; b)Arătați Că Produsul A 2015 Elemente Este Pătrat Perfect; c)Stabiliți Valoarea De Ade
Suma A Doua Numere Este 260. Daca Se Imparte Numarul Mai Mare La Numarul Mai Mic Se Obtine Citul 5 Si Restul 2 . Care Sint Numerele?
Un Fragment De ADN Contine 1820 Nucleotide , Nr De Nucleotide Cu Adenina Sunt In Numar De 540 . Stabiliti: a) Nr De Nucleotide Cu Citozina Continute De Fragment