RO Study
👤
Pangi98
Pangi98
05-08-2019
Fizică
a fost răspuns
Am nevoie de subiectul II si III urgent, va rog
Răspuns :
Halogenhalogen
Halogenhalogen
08-08-2019
Răspunsul:
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Sa Imi Explice Cineva VA ROG Cum Se Rezolva Problemele De Genul Asta?Eu Nu Le Inteleg, Si Maine Dau Test...Dau O Gramada De Puncte, Dar Va Rog, Sa Imi Ex
Puteți Face Un Scurt Rezumat?
2. Construieste Enunturi In Care Cuvintele: Cel, Unu, Asa, Rosu Sa Aiba Valori Morfologice Diferite.DAU COROANA!
URGENT 100 Puncte 47 Și 48
Îmi Trebuie Urgent Textul Este Inocenți De Ioana Pârvulescudau Coroana
Pe Multimea C Se Defineste Legea De Compozitie Z1 0 Z2=z1oz2+i(z1+z2)-1-i, Z1, Z2 Apartine C. Daca M Este Modulul Elementului Neutru Al Legii ,,o", Atunci: a) M
Scrieți Numerele Opuse Care Se Află Pe Axă Unul Față De Altul La Distanța De A 5 Întregi Și 5 Supra 8 B 3,6 În Perioadă 4radical Din 10 2+radical Din 20
. Demonstrează Omonimia Cuvintelor Următoare, Inserându-le În Contexte Potrivite: franc, Han, Iris, Lamă, Lin, Mot, Obiectiv, Par, Patron, Pică, Pompă, Rachetă,
Write Subject Or Object Questions For These Answers. Use The Prompts. 1 A: (when/get Up) B: 2 A: At 9.30. (who/invite/you/party). B: Simon, 3 A: (what/buy/Tina/
111. Se Consideră Numărul B De N =1/1x2 +1/2x3 +1/3x4 +…+1/(n+4)(n+5),n€N. Să Se Determine N Astfel Încât {b De N} = 0,99875.