RO Study
👤
Sebsile75
Sebsile75
28-07-2019
Matematică
a fost răspuns
Douasutedouazeci împărțit la zece
Răspuns :
Alisia200722
Alisia200722
28-07-2019
Răspuns:
este egal cu 22=220÷10=22
Answer Link
GameR89
GameR89
28-07-2019
220:10=22
220 se scrie ,,doua sute douazeci''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Cărți Au Împreună 700 Pagini Prima Cu 15 Pagini Și A Doua Cu 25 Pagini. Câte Pagini Are Fiecare Carte
Precizează Felul Pronumelelor Subliniate: (Mă) Văd În Oglindă. (Ți)-am Spus Câteva Secrete. (Îmi) Locuiesc Unghiile. (Ți)-am Spus Despre Maria. (Ne) Bronzam. (
As Dorii Cate O Propozitie Pentru Cunvintele: Ameste,a Absorbi,apa Potabila, Apa Reziduala,bracnaj,decantare,eschimos,febra,filtru,fosila,gigantic.
În Ce Tipologie Se Înscrie Zoe Având În Vedere Caracterizarea Directă Pe Care Io Face Cetățeanul Turmentat În Sănătatea Coanii Joitichii Ca E (sughite) Dama Bun
VA ROG FOARTE MULT SA MA AJUTATI AM FOARTE FOARTE MARE NEVOIE VA ROG DIN INIMA DAU COROANA VA IMPLOR AJUTOR
(4) Un Grădinar Adună 56 Kg Roşii, Iar Ardei O Cantitate De 8 Ori Mai Mică.Câte Kilograme De Roșii Și Ardei Adună Grădinarul?
Știind Că Perimetrul Unui Dreptunghi Este Cu 65 Cm Mai Mare Decât Lățimea Și Cu 55 Cm Mai Mare Decât Lungimea Afla Dimensiunile Dreptunghiular.
2. Subliniază Predicatele Din Fiecare Propoziție, apoi Analizează-le , După Model : Au Intrat Câțiva Copilași În Grădină. au Intrat= Predicat Verbal Exprimat Pr
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Exercitiul Unu! E Cu Present Simple! Urgentt! Dau Coroana!!!! Si Poate Ma Ajutati Si Cu Exercitiul Doi.... Doar Daca Se Poate
Ma Ajutati Va Rog Frumos! Otilia Decide Sa Se Indeparteze De Felix.Enumera 3 Motive Pentru Care Ea ,ia Aceasta Hotarare?