RO Study
👤
Hdavid224
Hdavid224
22-07-2019
Chimie
a fost răspuns
Cu se egalează urmatoarea reacție redox?
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
23-07-2019
Răspuns:
rezolvarea mea in foto
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Si Mie Cat Imi Da Aceasta Operatie 3,5cm +72 Mm Nu Stiu In Ce Sa Fac Cu Acei Cm Si Mm
Aflati Numarul Numerelor naturale mai Mici Decat 1000 In Scrierea Lor Contin cel Putin O Data Cifra 3care
1.alcatuieste Trei Enunturi Cu Cuvinte:prietenie,sa Se Prieteneasca,prietenoasa 2.alcatuieste 2 enunturi Cu Cuvinte:a Inceta- A Incepea Nega-a Afirma
400 Grame Solutie NaOH C=40% Reacționează Cu H2SO4. Se Cere:a) Scrieți Ecuația Reacției Chimice.b) Calculați Câte Grame H2SO4 Sunt Necesare Reacție
Raportul Dintre Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Este 8/5.Stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este De 130cm, Aflati Aria Dreptunghiului.
Triunghi ABC, Masura Unghiului B De 60 Grade ,AB= 8 Radical Din 3 Cm , AC= 12 Radical Din 2 Cm ,a. Lungimea Laturii BC .b.Aria ABC .c. Distanta De La C La Dr
Un Patrat Are Perimetrul De 20 Cm.calculati Aria Patratului In Metri Patrati.
Analizeaza Toate Cuvintele Din Alineatul Urmatoar ( Doar F.s Si Ce Este )-Pe Langa Multe Lucruri Cu Care Maramuresul Se Mandreste ,cel Mai De Seama Este ,indis
Ajutati.ma Repede Va Roog!!! Se Considera Functia: G(x)=x²-6x+mDeterminati M∈R, Astfel Incat A(1,3) Sa Apartina Graficului Functiei.
Un Automobil A Parcurs 900 Km In 3 Zile. Stiind Ca In Primele Doua Zile A Parcurs 600 Km , Iar In Ultimile Doua Zile 500 Km , Afla Cati Km A Parcurs In Fiecare