RO Study
👤
Dannicoene24
Dannicoene24
20-07-2019
Limba română
a fost răspuns
ciresari vol 1 cate capitole are
Răspuns :
Krsitianalazar
Krsitianalazar
20-07-2019
Răspuns:
Volumul 1 al cartii ciresarii are 18 capitole
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Alege, Pentru Fiecare Enunt De Mai Jos, Continuarea Potrivită. A. Aparțin 1. Comunităţii Mele Locale. 2. Comunității Mele Locale, Nationale Şi Europene. 3. C
Mulțimea X Aparține Lui R Cu Proprietatea X Mai Mic Decât X Este
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
Bunica Lui Ionut Ofera Colindatorilor De Craciun Nuci Dint-un Saculet.Stiind Ca Bunica A Fost Colindata Pe Rand De 6 Grupuri De Copii Si Ca La Fiecare Grup A Of
6. În Figura 5, Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB ||CD, Reprezintă Schematic O Parte A Unui Acoperiş. Ştiind Că AB = 7m CD = 15 M Şi ∡A = 3∡D , Calculați Aria Acoper
Dacă ( A B ) = 7 , A + B = 84. Să Se Afle Cele Două Numere A Și B, A B Aparțin Numerelor Naturale.REZOLVARE COMPLETĂ, VĂ ROG !
În Figura 2, Este Reprezentat Schematic Un Mozaic. Triunghiurile ABC Şi DEF Sunt Echilaterale, AE ≡ EF ≡ FB . DE ∩ AC = \{M\} Şi DF ∩BC = {N} . Ştiind Că P ABC
Va Rog Mult Dau Coroana Ex 3
Calculati Si Verificati Daca:
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F