RO Study
👤
Int91
Int91
20-07-2019
Fizică
a fost răspuns
Salut, am nevoie de ajutor la ex. 14
Răspuns :
Halogenhalogen
Halogenhalogen
20-07-2019
Răspuns:
Raspuns corect, a)
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Numar Natural Se Numeste Olimpic Daca Are 4 Cifre Si Verifica Proprietatea Ca Impartit La Un Numar De 3 Cifre Da Rest 997. Care Este Suma Dintre Cel Mai Mare
Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Patrate Perfecte: a) 2²¹+2¹⁸: b) 3²⁴+3²⁵: c) 5³⁷₋5³⁶: Va Rog Ajutatima:pls Dau Funda:
Prin Virfurile Unui Paralelogram Dint Construite Patru Drepte Paralele Care Nu Sint Situate In Planul Paralelogramului. Sa Se Arate Ca Punctele De Intersectie A
La O Moara Sau Macinat Intro Zi 624 Saci Cu Grau, Cu 145 Mai Multi Saci Cu Porumb Si De 2 Ori Mai Putini Saci Cu Orz Decat Grau. Cati Saci Sau Macinat
Ma Gandesc La Un Numar Il Impart La 5 Si Obtin Catul 78 Si Restul 3.La Ce Numar Mam Gandit?
Explica În 3-5 Rânduri Semnificația Versurilor : ,,Ochi Mei Nu Au Cantat Niciodată-n Pamant/ Gleznele Mele N-au Putut Niciodată Catuse!
Ce Sens Are Cuvantul Strecurat In Propozitia Mama A Strecurat Ceaiul.
Suma A 3 Numere Este 40. Al Doilea Este De 3 Mari Mare Decât Primul Și De 2 Ori Mai Mic Decât Al Treilea. Afla Numerele. Va Rog Frumos Ajutatima
Informati Despre Alte Precipitati Specifice Ierni
O Carte De 240 De Pagini Este Citita De Un Elev Astfel:In Prima Zi 1/5 Din Nr. De Pagini,a Doua Zi 1/6 Din Nr. Pagini,iar A Treia Zi 1/8 Din Nr De Patini! Cate