RO Study
👤
Mihai1259
Mihai1259
19-07-2019
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva acesta problema ?
Răspuns :
Darrin2
Darrin2
19-07-2019
Explicație pas cu pas:
...................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Scoala Invata 348 De Elevi La Ciclul Primar Si Cu 46 Mai Multi Elevi La Ciclul Gimnazial.Baietii Din Ciclul Gimnazial Sunt 190 , Iar Fetele Din Ciclul Pr
Redacteaza O Compunere Cu Titlul "Samanta Nazdravana" , Dupa Urmatorul Plan:Introducere: a) Un Baiat Sarac Traia Intr-o Casuta ,la Marginea Padurii: Cuprins:b)
Perimetrul Unui Patrat Este Un Numar Egal Cu Lungimea Laturii Unui Alt Patrat. Afla Lungimea Fiecarei Laturi A Celor Doua Patrate, Stiind Ca Suma Lor Este De 25
Vreau Și Eu Rezolvările De La Africani Strajerul
Ajutati-ma La Compunerea despre Familia Mea
Buna.poate Sa Imi Zica Cineva Citi Kiloohmi Trebuie Sa Aiba O Rezistenta Pentru A Fi Echivalenta Cu Un Bec 24v 21w
Rezolvați Ecuațiile: 8 (x-7) = 8-6 (x+1) 6a-3a+11=a-2 x-1 Supra X+2 = 3 Supra 4
Intr-o Scoala Invata 348 De Elevi La Ciclul Primar Si Cu 46 Mai Multi Elevi La Ciclul Gimnazial.Baietii Din Ciclul Gimnazial Sunt 190 , Iar Fetele Din Ciclul Pr
A) Dintre 1/3 Si 1/8 Mai Mare Este Numarul... b)Dintre 5/2 Si 9/2 Mai Mare Este Numarul .... Deoarece.... c)Dintre 7/3 Si 9/5 Mai Mare Este Numarul...deoar
Formeaza Cel Mult Patru Propozitii Prin Care Vei Incerca Sa Convingi Un Coleg Sa Nu Mai Minta va Rog Ajutati-ma