RO Study
👤
Bakewar
Bakewar
17-07-2019
Matematică
a fost răspuns
Sunt doua poze.
...............................
Răspuns :
Darrin2
Darrin2
17-07-2019
Explicație pas cu pas:
............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Codominanta Referat Biologie
Vlad Are De Trei Ori Mai Multe Jucarii Decat Fratele Sau Mai Mic, Radu. Daca I-ar Da 10 Jucarii Lui Radu, Cei Doi Frati Ar Avea Acelasi Numar De Jucarii. Cate J
Am Nevoie Mare De Rezumatul Cartii "Mărețele Aventuri Ale Porcului De Crăciun" De J. K. Rowling Va Rog Mult ,o Sa Dau Coroana Doar Celui Caruia Îmi Place Rezuma
2x (624:4-(56 X 2+39)] = 132: 2+ (674 522:2) X 0ajutați-măăăăăăăăăăă
1. Subliniază Complementele Directe Din Enunţurile Următoare, Precizând Partea De Vorbire Prin Care Sunt Ex- Primate: -Nu Am Găsit-o Pe Mama Acasă, Deşi M-am Gr
Figura II.45 2.152. De Un Capăt Al Unei Sfori Este Legată O Ladă Cu Masa Mi M2 M₂ = 8 Kg, Iar La Celălalt Capăt, O Găleată Goală Cu Masa 400 G (figura II.46). Î
Alege Din Paranteza Forma Corecta A Verbului: A)... Ascultator!, Îi Spuse Mama Băiatului(să Fii/să Fi) B)...așa Cum Te-am Învățat Noi! (fi/fii/fii) C)... Dorito
Pentru A Răci Un Pahar Cu Apă Având Masa M1= 0,2kg De La T1=23 Grade Celsius Până La Te=8 Grade Celsius În Apă Se Introduce O Bucată De Gheață Ce Are Temperatur
Plecare Într-o Drumeție Se Face Dimineața La Ora 9:00 Până La Ora 16:00,știind Că Lungimea Traseului Ești 4.000 Metri.Sa Se Determine Viteza Medie Cu Care Trebu
Aflati Xe N° Pentru Care Numerele 3 + X, 7, X Şi 6 Sunt Termenii Unei Proporții.