RO Study
👤
Olivia200574
Olivia200574
08-07-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog am mare nevoie de ajutor
Răspuns :
JYOLO
JYOLO
08-07-2019
Răspuns:
..........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Cit Mai Simplu[tex] \sqrt{ 52^{2} } -48 ^{2} [/tex] Sub Acelasi Radical
Imagineaza Si Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri In Care Sa Marcezi O Itamplare Petrecuta Intr-o Zi De Toamna
O Compunere Cu Titlul '' Nu Semanm Nimanui '' Axata Pe Idea Ca Fiecare Om Este Unic'' Imi Trebuie Urgent Pana Maine . Va Rog :*
1. Analizati: Cu Mine ; Meu ; Trei ; Ghinda ; Eu ; Certa
Cum Pot Sa Inlocuiesc mari Cu Un Cuv. Asemanator din Enuntul : Am Odai Mari si Ferestre mari.Multumesc Anticipat :)
Ajutati-ma Va Rog . Imi Trebuie Urgent .Exprimati, Printr-un Singur Cuvant, Un Sinonimpt : Se Facuse De Stire, Ai Sa Dai Sama, Iubire De Mosie, Sa Faca Din Tant
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Alcatueste Un Enunt In Care Cuvantul vii Sa Aiba Alta Valoare Morfologica Decat Cea Din Vers :”fuge Ca Argintul Viu”
Aratati Ca Exista Cel Putin 2006 Numere Intre 4,1 Si 4,2 Multumesc!
Cine Imi Poate Zice Ce E Placa De Baza De La Calculator Ca Tot Aud Pe Niste Coppii Care Vin La Mine Ca E Mare Sau Ceva De Genu
Cum Intelegeti Mottoul:Orice Om Primeste Doua Tipuri De Educatie:una Data De Altii Si Alta,mult Mai Importanta,pe Care Si-o Face Singur.