RO Study
👤
Caza323
Caza323
22-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Explică rolul cratimei în secvența d-atât
Răspuns :
Gfdg
Gfdg
22-02-2015
In secventa ,,d-atat"
cratima ca semn de ortografie leaga doua cuvinte pronuntate impreuna si tine locul vocalei ,,e" (de atat)
Sper ca ti-am fost de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vint Local Care Bate Iarna Pe Teritoriul Moldovei E Din 8 Litere, A Treia E "i" Iar A Saptea E "u"/=)
Scrietimi O Compunere Despre Primavara
Completeaza Datele Problemei Si Rezolva: Pe Doua Rafturi Se Afla......cutii De Conserve.Daca Pe Un Raft Se Vand.....cutii,atunci Pe Acesta Ar Ramane De.....ori
Cele Mai Pronuntate Proprietati Nemetalice Le Prezinta: a) Clorul B) Sulful C)azotul D)carbonul
Puneti La Viitor Verbele Din Paranteza you .......(not Have To) Live Under The Sea . our World.......(be) Much Nice In The Future ,we....(use) Alternative Ener
AM NEVOIE URGENT ESEU ! STIL DE VIATA SANATOS DAR SA NU FIE COPIAT!!!! DAU 20 DE PUNCTE!!!1
Imi Spuneti Va Rog La Problema: Un Taran A Vindut La Piata 94,5 Kg De Fructe.din Toata Cantitatea Erau4supra Lui 9 Mere Si 2 Supra Lui 9 Caise.cite Kg De Piersi
15 Rinduri Compunere Despre Scoala Cu Minim 4 Pronume Nehotarite(unora , Fiecare, Oarecare, Altul ,unul ,cineva ,tot ,mult ,) Si 4 Pronume Negative (nimic ,nici
VA ROGGG!!VA DAU 34 DE PUNCTE DACA MA AJUTATI: SUMA A TREI NUMERE ESTE 189,DACA IMPARTIM PRIMUL NUMAR LA AL DOILEA NUMAR SI PE AL DOILEA LA AL TREILEA NR. OBTIN
Care Sunt Obstacolele Ce Ii Impiedica Pe Omameni Sa Faca Alegerea Unui Comportament Acceptat In Societate ?Dar Voi ?