Răspuns :
Padurea este de obicei un loc minunat,ca aceasta padure pe care am vazut-o si eu.
O padure cu o poteca ce ducea spre un loc întunecat,orice zgomot fiind acoperit de murmurul pădurii.
Copacii erau destul de frumosi,si bătrâni, dar scrijeliti cu un betisor pe scoarta sa:Maria.
Sincer,atmosfera era putin diferita fata de cea de afara,era putin închisă, iti dadea fiori,dar cerul stralucea peste intuneric ca luna ce straluceste pe cer.
A fost minunat.Am avut multe lucruri de vazut,am avut multe lucruri de intalnit.
Tu ai merge acolo?
Odată,am fost cu familia mea intr-o pădure. Nu mi se părea prea prietenoasa. Era cam întuneric iar copacii erau înfricoşători. Mă simţeam ca într-un film de groază. Mă speria unpic. Mă întrebam de ce este aşa întuneric în pădure aşa ca am decis să ies afară din ea pentru puţin timp. Ce să vezi! Înafara padurii era soare şi frumos,pe când înăuntrul pădurii ziceai ca e noapte. Vântul bătea cam tare. Credeam ca copacii erau gata să cadă. Nu era pic de viaţă în acea pădure,doar o cabană părăsita şi pricăjită. Îmi era foarte frică.Familia mea se întorsese după cules,însă au spus ca nu au găsit nici pic de fructe şi au mai zis că să mergem altundeva. Mă bucur că nu am rămas acolo. Se spune că acea pădure are si o legenda: un om a locuit în ea,însă a fost ucis de un alt om cu o mască pe faţă si un topor. Se spune că omoară oameni şi in ziua de azi. Când am auzit povestea am încremenit. Mă bucur că n-am să mai merg în pădurea aia înspăimântătoare niciodată!