Răspuns :
Răspuns:
O întâmplare amuzantă
Eram la mine in camera.Citeam o carte despre un ninja.Dintr-o data am auzit un zgomot în dulap. l-am deschis si ma teleportat într-o lume ciudata unde era totul făcut din dulciuri.
Mai întâi am fost foarte speriat dar dupa un timp am inceput sa ma distrez. M.am plimbat pe campia de caramel si am intalnit un Oreo. M-am dus la el și lam întrebat dacă știe cum pot pleca de aici.Acesta a spus că știe si mi-a pus în mana o hartă care imi arata un drum spre un castel. Mirat lam intrebat cei asta? Acesta cu calm mi.a spus ca e harta spre castelul Bombonici si ca ea ma poate teleportat inapoi în camera mea. I-am mulțumit si am plecat spre castel. Pe drum am gasit un viermisor de guma care mi-a vrut sa imi fie prieten si a intrat în buzunar. În final am ajuns la castel unde intrasem pe usa de zahăr ars . Am facut o plecaciune si i-am spus ca vreau sa ajung inapoi acasa . Aceasta a spus ca ma poate teleporta acasa daca facem o plimbare prin regat . Eu am acceptar chiar dacă eram un pic supărat. Plimbandune prin regat am ajutat o bătrână sași puna borcanele cu dulceata in cămară. Terminând bătrână a aduc un pachet de biscuiți si un borcan de gem de zmeură. Am mâncat cu poftă dar trebuia sa plecam la castel . Pe drum Bombonica mi-a spus că imi mulțumește pentru tot . Apoi la castel ma dus într-o cameră goală doar cu un dulap la fel ca al meu. Aceasta a spus sa il deschid . L-am deschis si m-am trezit in patul meu. Mam intrebat oare as vi adormit ? dar observandumi buzunarul care din el iesa un vierme gumat am stiut ca na fost un vis.
Am luat firmele si l-am lasat liber .Unde este si acum