RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-06-2019
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați in Z imediat la: 2x-3-3(x-3)<3-2x
Răspuns :
Daianamadalina9
Daianamadalina9
27-06-2019
Răspuns:
2x-3-3x+9<3-2x
x+6<3-2x
x+2x<3-6
-x<-3
x€{-&,-3}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Un Triunghi Echilateral Și Cercul Circumscris Triunghiului Demonstrați Că Distanțele De La Centrul Cercului La Laturile Triunghiului Sunt Egale.Va
Se Consideră Triunghiul DEF Cu Unghiul D Egal Cu 90 De Grade. Știind Că:Mie Îmi Trebuie Doar Punctul A) DE=12 Cm Și EF=20 Cm, Aflați DF. .
147. In Triunghiul ABC, Latura AC=12,5 Cm, Iar Înălţimea AD=10 Cm. Pe Latura AB 1 Se Ia Un Punct M Astfel Încît Să Avem BM:MA=1/4. Prin M Se Duc Paralela La AC
Alcatuieste Schema Propozitiilor 1 Copiii Au Facut O Excursie La Alba -iulia .2 Muzeul De Istorie Este Impresionant .3 Orasul Ardelean Poarta Multe Urme De Is
Pentru Comentariu La Joc Secund Se Pun Paranteze Când Scri Titlul?;opera Neavând Un Titlu Fix.
Am Calculat ,dar Valoarea Variaza La Alt Nr .O Rezolvare Completa?Mulțumesc
Va Rog Sa Ma Ajutati
Ajutați-mă Și Pe Mine La Exercițiul 18 La Toate Punctele Repede Dau Coroana
Foloseste In Enunturi Noi Pronumele Personale Identificate In Text-ul De Mai Sus Text-ul Este: -Joaca-te Cu Noi , I-au Spus Copiii Unei Albine Galbene Si Pufoas
1.Indica Sensul Expresiei Capul Plecat Sabia Nu-l Taie 2.Mentioneaza Numele Regizorului Si Pe Acela Al Actorului Care Interpreteaza Rolul Principal 3.Precizea