RO Study
👤
Jonw
Jonw
13-06-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrrrr.... Mersiiii
Răspuns :
Aelena135
Aelena135
15-06-2019
Explicație pas cu pas:
Doar cu atat te am putut ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 ) Scrieti Fiecare Dintre Urmatoarele Numere : +8; -11; -12; -18, +20 Ca Un Produs De 3 Numere Intregi. 2) Produsul A 3 Numere Intregi Consecutive Este -24.
1.calculati Lungimea Cercului Cu Raza De 0,(4) 2.calculati Aria Discului Cu Raza De 2,(3) 3.calculati Lungimea Cercului Cu Diametru De 2,2(6)
La Cuvântul ,,voinic,, Ar Merge Sinonimul Isteț??
Trouve La Bonne Question: -Lui,c'est Michel. - Il Fait Ses Devoirs. - Avec Mireille,son Amie. - On Parle De Ma Soeur - C'est Le Vent Qui Fait Ce Bruit.
La Un Nr Adunam 16. Daca Luam O Treime Din Aceasta Suma Si Adunam La Ea 78 , Obtinem Nr Initial. Eu Asa Am Inceput : {(a+16)-[(a+16):3]}+78=a
In Clasa A Viii-a B Sunt 36 De Elevi.Daca Numarul Fetelor Reprezinta 125% Din Numarul Baietilor Stabiliti Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasa
O Caracterizara A Personajului LEFTER POPESCU ,,OFER 70 PCT
Cum Se Numește Viteza La Care Mergi Cu VITARA Plăcut Și Constant?
Sa Se Afle Perimetrul Unui Patrat Stiind Ca Daca Se Dubleaza Latura Si Mai Adaugam 100 Atunci Se Optin 500 Cm . Care Este Latura?
Redactează O Compunere În Care Să-ţi Exprimi Opinia În Legătură Cu Persoanjul Principal Nică Din Amintiri Din Copilărie De Ion Creanga. Vreau Doar Opinia. Mulţu