👤
a fost răspuns

(3 radical din 3 + 2 radical din 2) la a 2-a — (2 radical din 3 - 3 radical din 2) la a 2-a — (radical din 3 - 2 radical din 2)(radical din 3 + 2 radical din 2)=


VA ROG REPEDE!!


Răspuns :

Sper ca am făcut totul corect:)

Vezi imaginea Dragosducandd

[tex](3\sqrt{3} +2\sqrt{2})^{2} -(2\sqrt{3}-3\sqrt{2})^{2} -(\sqrt{3}-2\sqrt{2})(\sqrt{3}+2\sqrt{2})=\\=27+12\sqrt{6} +8-(12-12\sqrt{6}+18 )-(3-8)\\=27+12\sqrt{6}+8-12+12\sqrt{6}-18-3+8\\=10+24\sqrt{6} \\=2(5+12\sqrt{6} )[/tex]