👤
a fost răspuns

Imaginativa ca aplicati la un spital.Faceti o descriere a dumneavoastra si de ce ati vrut sa aplicati la spital si ce abilitati aveti.P.S. Este URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspuns :

De mic mi-a placut sa fiu medic.Faceam injectii la papusi , le dadeam medicamente.Tin minte mama mi-a cumparat o trusa ,ajutorul doctorului.In care aveam inclusiv stetoscop.Eram tare mandru si fericit.Azi mi s-a implinit visul .Sunt student la medicina si sunt doctor rezident la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.Am fost si sunt un copil silitor , am invatat si am muncit mult pentru a fi unde sunt.Imi plac oamenii ,imi place sa le alin suferintele si sa-i ajut la greu.Sunt foarte calm ,fac injectii usor ,dau explicatii pacientilor de cate ori acestia cer.Acest spital este dedicat copiilor .Mie imi plac mult cei mici deoarece sunt inocenti si vreau sa-i fac sa nu mai sufere.De multe ori merg in camera de joaca a spitalului si stau cu ei,le spun povesti s-au jucam diverse jocuri.Este o meserie foarte frumoasa.