RO Study
👤
Koalaroz
Koalaroz
08-06-2019
Matematică
a fost răspuns
Mate clasa 11 multumesc
Răspuns :
Esterafleseriu13
Esterafleseriu13
08-06-2019
Răspuns:
....................
Answer Link
Augustindevian
Augustindevian
08-06-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Numarul De Frati Pe Care Ii Am Este Egal Cu Numarul De Surori Si O Sora De-ale Mele Are Numarul De Surori Jumatate Din Numarul De Frati,cati Baieti Suntem
Pt A Masura Lungimea Unui Gard Am Folosit De 3 Ori Ruleta De 1 Dam Si De 6 Ori Metrul. a)Calculati Lungimea Gardului. b)Cati Metri, Fara Poarta, Are Gardul D
O Autocisterna Are Capacitatea De 250 Hl. Pt Aprovizionarea Cu Benzina A Unei Statii, Autocisterna Trebuie Sa Faca 3 Drumuri. Aflati Cati Kilolitri De Benzina S
Bisectoarea A Doua Unghiuri Adiacente Sunt Perpendiculare. Suma Masurilor Celor Doua Unghiuri Este ....
La O Biblioteca S-au Adus 25 De Carti, Din Care Carti Cu Poezii Erau De 4 Ori Mai Putine. Cate Carti De Fiecare Fel S-au Adus La Biblioteca?
Andrei Serveste Cu Bomboane De Ciocolata In Mod Egal , Pe Cei 7 Colegi Invitati . Care A Fost Nr. Posibil De Bomboane Din Cutie , Stiind Ca Fiecare Baiat A P
Completeaza Casetele (scriindu-le Numele) Uneste Cuvintele Apoi Taie Literele A Si T Alaturate Ce-n Ordine Stau Legate Pe O Fetita O Cheama Tanta Cuvantul F
Daca X+y=5 Si X^ - Y^ = 45, Atunci Valoarea Expresiei 5y - 5x Este Egala Cu ... ??
Traduceti Poezia Poezia De Mai Jos
Daca 5kg De Banane Si 10kg De Portocale Costa 50 De Lei, Iar 7 Kg De Banane Si 3 Kg De Portocale Costa 37 De Lei, Aflati Cat Costa Un Kg Din Fiecare