RO Study
👤
Mihai1665
Mihai1665
04-06-2019
Matematică
a fost răspuns
vă dau coroana Ajutați mă vă rog
Răspuns :
Iugadiana
Iugadiana
04-06-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Invat Ptr. La Geografie Tot Caietul =))))...Si Nu Prea Am Timp Pana Miercuri...puteti Sa-mi Dati Un Sfat...ce Sa Fac Sa Invat Mai Repede Dar Nu Mecan
Alcatuiti Un scurt Text In Care Sa Folositi Cucintele,scosla-te ,spala-te,inbraca-te.grabeste-te,intoarce-te
Am Tema La Romana Si Trebuie Sa Imi Imaginez Ca Lacrez La O Firma De Publicitate Si Trebuie Sa Realizez Textul Unei Reclame La Un Articol De Vestimentatie.Ma Pu
Ce Este Linia Mijlocie in Triunghi ?
Am De Facut O Scrisoare Formala Despre Faptul Ca I-am Promis Sefului Ca O Sa Lucrez In Weekend Dar Nu Am Putut Ajunge Din Anumite Motive
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Un Portofoliu La Engleza cu Toate Timpurile Pt. Clasa A VII-a In Microsoft Word?
1.Aflati X Stiind Ca |x| =5 2.Aflati X Apartine Z, 5< |x| ≤ 73.Determinati Cardinalul ( Nr Elementelor) Urmatoarelor Multimi: A= { X Apartine Z | |x| ≤ 4 } B
Se descompun Termic 15,5 Grame carbonat De Cupru De Puritate 80% Dupa Care Se Adauga O Solutie De Acid Sulfuric 98%a) masa solutiei De Acid Folositab) numarul d
Care Este Locul Desfasurari Actiuni In Romanul ,,Exuvii'' De Simona Popescu? :) Multumesc :D
Densitatea Unui Gaz In Raport Cu Aerul Este 2.456 Determina Masa Molara A Gazului, Volumul Ocupat De 3 Moli De Gaz La 27 Grade Celsius Si 2 Atmosfere Determina