👤

faceti o compunere de 290 cuvinte in care sa prezentati hobby-ul preferat ​

Răspuns :

hobby-ul meu preferat este cel de a picta. ador sa fac acest lucru. pe mine ma relaxeaza si ma deconecteaza de tot de este in jurul meu. imi place si pentru ca este ca atunci cand machiezi pe cineva sau faci mancare. trebuie sa pui ingrediente pentru a putea iesi ceva frumos sau gustos.

De asemenea este minunat rezultatul si reactia celor din jur cand vad ce ai reusit sa faci. imi place sa amestec culoriile pentru a iesi o nuanta perfecta de albastru, verde, mov sau roz.

pentru mine sa pictezi este ceva simplu dar care poate uimi multa lume. Este PERFECT sa pictezi.

imi place mult .

Hobby-ul meu preferat

Cred ca fiecare are cate un obby , unul sa deseneze altul sa cante si chiar sa si danseze .

Am si eu un obby preferat , sa desenez , in trecut adoram sa colorez dar acum imi place sa fac eu oamenii , animalele , pasarile si insectele si apoi sa le colorez sa arate cat mai real . Eu am inceput sa colorez de cand aveam 2 ani iar sa desenez de la varsta de 6 ani , prima oara am inceput sa fac oamenii , îi faceam asa ciudati dar era distractiv apoi animalele , pisicile le facem destul de dragute dar catelusii ciudatiii . Am fost si la un concurs sa ne facem portretul , am participat si am iesit pe locul 2. Mie imi place foarte mult sa desenez persoane , animale si peisaje din toate anotimpurile .

Iubesc sa desenez si nu ma voi lasa niciodata !

Scuze ca nu am facut o mai lunga dar poti sa mai scrii si tu ce mai vrei