RO Study
👤
Dragoselmate
Dragoselmate
04-06-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutor repede dau coroana !!
Răspuns :
Seoultokyo
Seoultokyo
04-06-2019
5)
b) (57²-1)×(57²-2)×(57²-3)×...×(57²-57²)=
= (57²-1)×... ×(57²-57²)=
=0
am încercat sa îl rezolv cât de repede am putut, sper ca e corect. cel puțin asa cred. mult succes in continuare! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul A Doua Nr Este 500. Daca Primul Nr S-ar Mari Cu 5 ,atunci Produsul Lor Ar Fi 600. Aflati Nr-le.
Comparați Capacitatea Pulmonara Totala Cu Capacitatea Vitală, Precizând O Deosebire Intre Acestea.
1.Determinati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Care Are Masura Unghiurilor Exterioare Triunghiului ABC In Varfurile A Si C Cu Masurile De 120,respectiv 50 Gra
Scrie Numarul Natural Cel Mai Mic De 4 Cifre,astfl Incat Una Singura Dintre Cifrele Sale Sa Fie 8.Gaseste Numerele Cu 12 Unitati Mai Mare Decat Numarul Descoper
Segmentul [AB] Are Lungimea De 16 Cm Si M Apartine (AB) Astfel Incat AM/MB=3/5. Fie Pct. N Apartine De (AB), Diferit De M, Astfel Incat MN/NB=5/3. Determinati L
Sa Se Determine X Apartine |R Astfel Incat Tripletul De Numere Sa Fie In Progresie Aritmetica: a) X-4 , X+2 , 2x+2; b)3x-10 , 5x-12 , (x^2)-2: c)2(x^2)-x-13, (
Imi Preti Da 20 De Adjective Si 20 Substantive Va Rog Un Exemplu Irina=Substantive, Propriu, Gen Femminile, Nr Singolar Va Rog Urgent
Un Nr Natural Este De 9 Ori Mai Mare Decat Alt Nr Natural.Care Sunt Cele 2 Nr Stiind Ca Cel Mai Mare Este Mai Mare Decat 140 Si Mai Mic Decat 149
Aflati Ab, Stiind Ca Ab-ba=a×b-3a
Segmentul [AB] Are Lungimea De 16 Cm Si M Apartine (AB) Astfel Incat AM/MB=3/5. Fie Pct. N Apartine De (AB), Diferit De M, Astfel Incat MN/NB=5/3. Determinati L