RO Study
👤
Dany666
Dany666
03-06-2019
Chimie
a fost răspuns
Ce înseamnă H2SO4? Mersi anticipat!
Răspuns :
AlleIsz
AlleIsz
03-06-2019
Acid sulfuric ............
Answer Link
Teo770
Teo770
03-06-2019
Înseamnă:acid sulfuric!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează Sfertul Diferenței Dintre Câtul Numerelor 8000 Şi 8 Şi Câtul Numerelor 1200 Şi 2. Cu Cât Trebuie Adunat Rezultatul Pentru A Se Obţine Numărul Care R
Care Este Valoarea Corespun- Zătoare Unei Diviziuni Pentru Fie- Care Dintre Cele Două Dinamome- Tre (cifrele Reprezintă Newtoni)? Ce Valori Ale Fortelor Indică
2 Introduceți Întregii În Fracțiile: 2-1/7; B 32; 3 Indicați Între Ce Două Numere Naturale Consecutive Se Află Fractiile: A C 4 3. D 5- E F 7 000
Menționează O Temă Și Un Motiv Literar Prezente În Poezia Dată. (George Bacovia,Ecou De Romanţă Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Luni
4. Se Dă Triunghiul Isoscel , Cu ≡ , = 14 Cm. Se Notează Cu Centrul De Greutate Al Triunghiului, Cu Mijlocul Segmentului Şi Cu Simetricul Punctului Faţă
Planul De Idei Din Textul Poveste De Iarna
Dacă A, B, C Sunt Puncte Coliniare, AB = 24 Cm Şi BC/AB=5/6 , Aflați AC.
Probleme Propuse Pentru Fiecare Dintre Următoarele Perechi De Fracții, Verificați Că Numitorul Uneia Dintre Fractii Este al Numitorului Celeilalte Fracții, Apoi
5.Answer In The Affirmative:a)Is There A Boy In The Room?b)Are There Any Cars Left?c)Is There An Orange On The Table?d)Are There Any Students?
2. Înlocuiește Substantivele Subliniate Cu Promnume Personale Potrivite: M-am Întâlnit Cu Ioana, Marius Si Alexandra. ( Jucăriile De La Răzvan Îmi Plac Mult Unc