Răspuns :
*Lumina soarelui arzator a patruns prin fereastra trezindu-ma vioi si pregatit pentru o portie de distractie,caci ea imi va oferi bucurie.
*Ideea fantastica a bunicului de a merge in padure m-a incantat ,de aceea nu am ratat ocazia si l-am insotit pe dumnealui .Bineinteles ca nu am plecat infometati deoarece bunica ne-a pregatit un pranz delicios.Nimeni nu gateste ca dumneaei.Plecand pe drum,priveam imparatia florilor,aleile batatorite de urmele unor animale...si pe el:un magnific tufis de zmeura."Am dat lovitura!",imi spuneam eu in gand.Dar,savurand gustul autentic ma trezezc cu un urs in fata si incep sa o iau la goana.Eu eram mic si neinsemnat ,insa el era mare si infometat.Bunicul m-a luat repede in brate si m-a linistit:"Gata,a fost doar un vis,noi suntem in siguranta!"Intr-adevar stateam jos pe iarba si se pare ca am adormit.
*Atunci am realizat ca dragostea lui,a bunicului mi-a luat toata teama si ca dumnealor sunt niste bunici extraordinari!(unde am pus stelute este alineat ...sper ca te-am ajutat .Bafta!!)