cu text: cu el Ch rem lentami ar daca in za precede si crearse la can Swbiectul armatorul tex a ploua si fun, in acrii de ieri Co Angelika hi Alexandru Al Sali un crca uw perman si bote de la Kla a planas meu ininta Mang macura N-are cinc le uda; Le-oj uda, maicuta, eu. Tot plângând de dorul tau. Lacrimile or fi särale, S-or usa Norile toate. (Maria Palog, 36 de ani, Scheiu de Jos, 1974, în volumul Octav Paun, Silviu Angelescu, Basme, cântece batranesti si donne) ininta nu-i buna; cuta, si suspin la inima venin; si florile-n gradina, slor le este mula pe de-oi pleci cle aspecte din textul dat Plang si Norila preluar fragmentul si nu si numele tradus Pelatine de carte raspunsul pen. orbire prin care 4. Scrier care se a Voreaz Cite un si · Explic modul dat (40) and partea de vorbir la stat (40) atoare, precizând fel fac semn cu el. (4) existe o propozitie nala. (4) pentru fiecare dintre cerintele de mai jos: sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor subliniate venin, s-or usca. (4) de formare a unui cuvant obtinut prin conversiune si a unui cuvânt obtinut prin catru versuri ale textului dat. (4p) upuri diferite de sunete din versul: Le-oi uda, måtcuçà, eu. (40) W crauimei în versul: Cam la inimă venin. (4p) vers care conține o personificare. (4p) nul si rima versurilor date. (47) sd felul acestora: lerar din - subordonata din primele patru v Transcrie dona e Menpioneazil rolu, Transcrie un vers ritmul si Preuze compunere de minimum 150 de cuvinte, în care så motivezi apartenenta la specie a doi- ad viitorul..., in rul..., in care sa prezi oremi B. Redactenzio populare ciale (16p punerea ta, trebuie: ne populares In compunerea precizez tru trăsături ale doinei populare; liat două dintre aceste trăsături, cu ajutorul exemplelor extrase din text; rura specifică tipului de compunere cerut; in numărul minim de cuvinte precizat. - a prezin i detaljer - si respecti structur a obligatoriu numar