RO Study
👤
SNki
SNki
01-06-2019
Matematică
a fost răspuns
Care sunt numerele naturale?
Răspuns :
Carmentofan
Carmentofan
01-06-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Numerele intregi mai mari sau egale cu zero.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Toate Unghiurile Triunghiului Și Precizează Felul Triunghiul In Fiecare Caz Parte
Aflați Cmmmc Al Numerelora) 20 Și 25 B) 10 Și 18 C) 30 Și 45 Rezolvare Pas Cu Pas Vă Roggg!!!
Ajutttttttorrrrr Aiiiiicii Imi Puteti Traduce Un Text.in Engleza -Îmi Poți Spune Unde Este Gara ?- Spune-mi Unde Ești ?-Sunt In Fata Magazinului Profi.-Mergi C
Cum Fac Asta Ca Rog Ajutati-ma!?!Am Nevoie Urgent!Dau Coroana Unei Explicații Mura-n-gura!(clasa A5 A)
3 Plus 1 Pe 4 Plus 2 Pe 5 EgalVa Rog Repede!Dau Corona!
Stabiliti Valoarea De Adevar A Următoarelor Propozitii:49b)32125f)27d)12527e)816
R) [(964 12 + 36 X 12): 100 + 72 X 6] : 24 - (12 696 : 24 - 2 X 253)Va Rog Ajutați-mă Rapid
III. Stabiliti Valoarea De Adevăr A Următoarelor Propozitii: (30puncte)Microsoft Power Point Este Un Editor Grafic. +b. Fişierul Power Point Poartă Numele De Do
1. A. Trouvez Des Antonymes Pour Les Mots Suivants :malheureuseéteintesûrefraichebelleouverteb. Quels Sont Les Paires D'antonymes Grammaticaux Et Ceux D'antonym
Puteți Sa Îmi Faceți Și Mie Prop Dupa Scheme?s=subiectpv=predicat Verbala=atributc=complement(cred,nu Mai Stiu Ca Sunt Prost)