RO Study
👤
Lala695
Lala695
31-05-2019
Matematică
a fost răspuns
8 1
- : - =
9 3
Vă rog ajutați-mă. Dau coroană!
Răspuns :
9matei
9matei
31-05-2019
8,3,8
....×....
9,1,3
Simplificam cu 3
Answer Link
Pocaiala14
Pocaiala14
31-05-2019
8 3 8
--× ---(simplificam cu 3 ) = ---
9 1 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati A Si B Sunt Numere Prime Stiind Ca 8a+21b=2030
Scrie O Propozitie Despre Tara, La Sfarsitul Careia Sa Folosesti Semnul Intrebarii
O Persoana Cumpara De La Un Magazin 39 Kg Marfa Si Anume: Faina Cu 10 Lei Kg Si Malai Cu 3,5 Lei Kg, Platind Pentru Faina 110 Lei Mai Mult Decat Pentru Malai .
Dati Sinonime Expresiilor : a-si Pune Pirostriile = vino Incoace =a Fi In Saptamana Oarba =cu Stea In Frunte = dute Vino = a Sta Pe Ganduri = strigator La cer
Suma A Doua Nr. Este196 .afla Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 32 Mai Mare Decat Triplu Celuilant
Ce Intrebari Mi S-ar Putea Pune La Baltagul? Maine Dau Test :-s
Trebuie sa Gasesc Cate 3 insusiri ale Cuvintelor Domnitor,ostasi si Popor.la Domnitor Am Ca Exemplu O Insusire -viteaz
Un Tata Are 41 De Ani, Iar Cei Patru Copii Ai Sai Au 8, 4, 6 Si 2 Ani. Dupa Cati Ani Tatal Va Avea Varsta Egala Cu Suma Varstelor Copiilor Sai?
Un Sportiv Mentine Un Timp Deasupra Capului Halterele Care Au Greutatea De 600 N.Cu Ce Forta Musculara Actioneaza El Asupra Halterelor?Efectueaza Aceasta Forta
Puteti Sa-mi Spuneti Va Rog Frumos Cateva Formule Reverentioase ? multumesc Mult :X