RO Study
👤
Cosminr51
Cosminr51
30-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Ma ajuta cineva la testul 1 ? Toate 3 ex
Răspuns :
Darrin2
Darrin2
30-05-2019
Explicație pas cu pas:
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Încercuiți Răspunsul Corect: A) T1+T2=S Dacă T2 Este Număr Necunoscut, Atunci: A) T2=S+T1B) T2=T1-SC) T2=S-T1T1= Termen 1T2: Termen 2S= Sumă(Primul Răspuns P
Reprezentați Pe Axa Numerelor Punctele A10, B80, C70, D40, E100, F30, G60. Cum Veți Lua Unitatea De Măsură De Măsură Pentru A Realiza Desenul. Dau Corona+câteva
20. Într-un Cazan Se Află 25 L Apă (densitatea Apei Este P = 1 G/ml). Dacă Se Adaugă În Această Cantitate De Apă 2,5 Kg De Piatră Vânătă (CuSO4.5H₂O), Ce Concen
Intro Clasa Sunt 27 De Elevi.cati Băieți Și Câte Fete Sunt În Clasa,dacă Numărul Fetelor Este Cu 25% Mai Mare Decât Numărul Băieților
Ajutatima Cu Problema: Brumarica Are 42kg,80cm,1l Iar Albita Are 46 De Kg,88cm 2l.Cu Cit....?
Ce Reprezinta Propozitia Hai Sa Ne Jucam De-a Rasaritul Soarelui (mirare, Indemn Etc Etc.) Dau Coroana
Completethispostcard Asing AM ,IS ,ARE AM NOT ,ISN 'T , AREN'T. Hello! My Name__is __Jack Andd This __is __Sue
Calculeaza In Cat Timp Un Pendul Elastic Va Efectua 100 De Oscilatii Stiind Ca Perioada Oscilatiilor Este De 2 Sec...dau Coroana
Scrie O Compunere De 80-100 Cuvinte In Care Sa Raspunzi La Intrebarea "Cine Sunt Eu Adolescentul?"
Zece Unități Formează 0,10iarzece Zeci Formează O 100 Care Este Rezultatul Scăderi.