RO Study
👤
Ilo15
Ilo15
30-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva la ex 1 (a,b,c)?
Răspuns :
Rcata2000
Rcata2000
30-05-2019
O sa încerc sa-ți pun și punctul c, sper sa ma lase sa mai incarc o poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Naturale A,b Si C Stiind Ca A/4=b/6 Si B/8=c/12 Iar A+b+c=76.
B. Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Dacă Prietenii Contribuie Sau Nu Volumul Amintiri Despre Octavian Goga De Peltz, Cât Şi
Inventariati Reperele Invocate De Membrii Generatiei Anterioare Ca Dovezi Palpabile Ca Procesul De Modernizare A Civilizatiei Române S-a Încheiat. AM NEVOIE URG
Scrieţi Ecuaţia Tangentei În Punctul De Coordonate (0, 0, 0) La Curba Descrisă Parametric prin X = 2t, Y = T^2, Z = T^3
|| Reading MULTIPLE MATCHING: PAPER 1, PART 3 1 You Are Going To Read An Article About Four People Who Have Their Dream Job. For Questions 1-15, Choose From The
Subiectul II Să Se Justifice Propoziţia "Toţi Copii Sunt Inocenţi" Printr-un Polisilogism Progresiv, În Limbaj Formal Şi Natural, Apoi Să Se Reducă La Soritul A
Testul 2,clasa A 9-a Vă Rog,ajutați-mă!!!!!
Tema 24/7/20 In Assteptarea Crăciunului 1 De Scris Un Colind Preferat 2 Sărbătorea(Crăciunul I N Lume Obiceiuri Si Tradti) 3 O Carte De Crăciun .care V-a Impres
Am Nevoie La Ex 20 Va Rog!! Dau Coroana. Figura Este |__|__|__|__|__| Primu Segment Are 1 Cm Si Toate Segmentele Au 200 Km
Ex 16 Punctele C,d,e,f Va Rog Sunt In Criza De Timp