RO Study
👤
Andreevr6
Andreevr6
29-05-2019
Biologie
a fost răspuns
Ce fel de insectă e asta
Răspuns :
Teodoramaria890
Teodoramaria890
29-05-2019
Albina
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Adamana84
Adamana84
29-05-2019
Aia e o insecta zburatoare
Un tip de albina .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Cat De Frumos Stiti Cum Poate Arde Focul: O Comparatie Despere El Si O Enumeratie ,va Rog Frumos,multumesc Mult
(1+5¹°):(1+5¹°) Egal ............................
Calculati: 2/5 Din 575 2/3 Reprezinta 108,care E Intregul
Dau Coronita !!! Compune O Problema De Nivel De Clasa A 5-a Folosind Cuvintele Sare Si Salina + Rezolvarea !! Cat Mai Repede Please !!!!
16La Puterea4 X(ori)4la Puterea10 X(ori)64la Puterea5 Trebuie Sa Imi Dea 2 La Puterea 66
Spuneti Felul Frazei Urmatoare 200 De Ani Mai Tarziu A Fost Publicat Primul Anunt In Ziar Prin Care Se Ofera Recompensa Pentru Recuperarea A 12 Cai Furati
UN TEREN IN FORMA DE PATRULATER ARE URMATOARELE LATURI; AB=32M AD=31M BC=24M DC=48M a)CALCULEAZA PERIMETRUL TERENULUI b)CATI METRI DE SARMA SUNT NECESARI PT A
Descrie O Vraja Care Sa Te Apere De Primejdii,utilizand Cinci Substantive,trei Adjective ,patru Verbe La Moduri Nepersonale...
1)Transcrie Din Poezia Candec: doua Substantive In Cazul Nominativ: doua Substantive In Cazul Acuzativ: un Subtantiv In Vocativ: 2)Precizeaza Felul Articolului
GASESTE 3 Caracteristici Numerice Legate De Obiectivul ''Pestera Ursillor'' Jud Bihor... Va Rog Frumos !!!!