RO Study
👤
Razzer91
Razzer91
27-05-2019
Biologie
a fost răspuns
trei exemple de lichieni
Răspuns :
Gingerx
Gingerx
28-05-2019
licheni piatra craiului
licheni de ienupar
licheni crustosi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Placă Dreptunghiulară Cu Dimensiunile N Pe L (coordonatele Dreptunghiului) Sunt Făcute K Găuri. Coordonatele Găurilor Sunt Numere Întregi. Fişierul Date.
23 Fie X, Y E N*. Aflați Valoarea Raportului Ştiind Proporţiile: A E Mit X-y_ 3 Y 4 X 5 X+2y 17 B F 2x+y 73 Y 15 2x+y X+2y 13 17 C 3x-y_9. 2y Ga 2x-y 11 X+y 16
Poate Cineva Sa Imi Arate O Compunere Despre Nașterea Lui Isus Că-mi Trebuie La Română ✦
Repede , Imi Trebuie
7. (UC 3.1) Descrie Erupțiile Vulcanice, Indicând: A) Noțiunea De Volcanism(erupţie Vulcanică): B) Două Tipuri De Vulcani Şi Câte Un Exemplu Pentru Fiecare: C)
Vă Rog Frumos Dau Coroană Pentru Tot E Răspunsurile!!!
Un Resort Ideal (k=100 N/m) Este Agăţat De Un Suport Fix. Se Consideră G = 10 N/kg. Dacă De Capătul Inferior Se Agață Un Corp De Masă M=0,1 Kg, Alungirea Resort
Un Gospodar A Vândut La Piață 126 De Kg De Andrei Cu 11 RON Kilogramul Și 94 De Kg De Vinete Cu 12 RON Kilogramul Câți Lei A Primit Pentru Marfă Vândută?
Va Rog Mult Este A Doua Oară Când Postez Întrebarea Ex:3 Urgent!!!Multumesc
Va Rog Urgent.Cine Ma Ajuta???:((O Baterie Cu Tensiunea Electromotoarede 4,5 Volti Alimenteaza Un Circuit Exterior A Carui Rezistenta Este De 10 Ohmi .Stiind Ca