RO Study
👤
Djudrjshu4snts5un
Djudrjshu4snts5un
27-05-2019
Fizică
a fost răspuns
componente aparat foto
Răspuns :
Helloitsdenisa
Helloitsdenisa
27-05-2019
Camera obscura, obiectivul, diafragma, oburatorul, vizorul, filmul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X, Y =? 2x+13 Supra 9=400 Supra 2y-4=5 Va Rog Rezolvare De Clasa A 5 A
Ex. 1, Va Rog! Msss.(tema La Fizica)
Ajutați-mă Repede! Ex 8
1. Intr-o Cantitate De Fe Se Afla 90.345 × 10 La Puterea 26 Atomi . Afla : A) Nr De Moli Fe B) Cantitatea In Grame Fe 2. Aluminiul Are Densitatea = 2700 K
Unchiurile AOB Si BOC Sunt Adiacente Suplementare Iar OM Si ON Sunt Bisectoarele Lor .Calculati Masura Unghiului MON,pentru Situatia <BOC=100°
Dintr-o Podgorie S-au Recoltat Pentru O Zi 12.760 Kg De Struguri, A Doua Zi De Două Ori Mai Multe, Iar A Treia Zi O Cantitate Egală Cu Câtul Numerelor 54.000 Și
Cine Găsește Toate Substantivele Și Adjectivele La Genul Masculin Și La Numărul Plural Dau Coroană Vă Rooooooog,chiar Am Nevoie De Ajutor Dau Coroană!!
Știind Că B:a=4 Rest 2, A+b=97, D=2 Treimi Din ,,b", Iar ,,c" Este Egal Cu Încincitul Jumătății Lui ,,b", Află Sfertul Sumei Numerelor.Vă Rog Ajutați-mă!!!!!!!
URGENT !!! DAU COROANA !!! Imaginati-va Ca La Piata Cu 90 De Lei In Portofel. Preturile Sunt : 1 Kg Rosii = 5 Lei, 1 Kg Cartofi = 2 Lei , 1 Kg Ceapa = 3 Lei, 1
Ce Valori Pot Fi Citite Pentru Ca Pe Ecran Să Fie Afișat Textul 2? #include using Namespace Std; int Main() { Int A; Cin>>a; If (a < 2) {