RO Study
👤
Doduta
Doduta
20-02-2015
Istorie
a fost răspuns
proiect despre stefan cel mare.va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-02-2015
Stefan cel Mare a fost un iubitor de patrie dar mai ales acesta a fost domnitorul Moldovei.Acesta sa nascut in anul 1433 si a decedat in anul 1504 cu data fixa 2 iulie.Acesta a domnit in Moldova intre anii 1457 si 1504.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exereseaza Despartirea La Sfarsitul Randului A Cuvintelor (scrie Tiate Varinatele). Dimineata, Dumnealor,sarbatoare
3 Încercuiți Răspunsul Corect La Fiecare Dintre Următoarele Exerciții. Dintre Cele Patru Variante De Răspuns, Scrise La Fiecare Cerință, Doar Una Este Corectă.
Suma A Trei Numere Consecutive Este 24 Află Cele Trei Numere
Transcrie Din Text Cuvinte Cu Sens Asemănător Pentru : Pădure,destinul,dalba,ramurile
MARK TWAIN Classic AVENTURILE LUI HUCKLEBERRY FINN Arthur Fisa De Lectură Capitolul 1
Unul Dintre Copii Aflați În Tabără Dorește Să Trimită Părinților O Vedere Cu Imaginea Zonei În Care Se Află Stațiunea Care Dintre Imagini Este Potrivită
9. Rezolvă Problema. Din 5 Kg De Făină Se Scot 6 Kg De Pâine. Câte Kilogra Me De Pâine Se Scot Din 12 Saci Cu Făină, Având Fiecare Câte 40 Kg?
Părtatul Cu Latura De 2 Cm Este:dau Coroană(nu Că Nu Știu Să-l Fac Da Am Multe Teme Și N-am Timp Să-l Măsor)
Dus A) Din Câte Cuburi Mici Este Format Fiecare Cub Magic (Cub Rubik) De Mai Jos? 08 B/27 D) C) B) Erase
2. Citiți Cu Atenție Fragmentele Următoare Şi Răspundeți La Întrebări, Argumen- •Este Un Monolog Adresat? •Prin Ce Modalități Este Menținută Legătura Cu Audito