RO Study
👤
Ralukapusii96
Ralukapusii96
25-05-2019
Engleza
a fost răspuns
Va rog să mă ajutați
Răspuns :
Bsorin578
Bsorin578
25-05-2019
Cred ca asa este
...............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Perimetrul Unui Triunghi Este 90 Cm. Află Laturile, Ştiind Că Acestea Sunt Exprimate Prin Numere Consecutive.
31. Din 6 G CH3COOH Se Prepară 1 L De soluție Apoasă Cu Densitatea P = 1 G/mL. Concentrația Molară A Soluției Este: a. 0,1 M b. 0,6 M c. 1 M d. 6 M e. 0,06 M
În Tabel Se Arată Câte Jucării De Fiecare Fel Se Confecționează În Atelierul Lui Moş Crăciun. Calculează În Două Moduri.
• Elle Est __. 2 Associe, Puis Écris Selon Le Modèle. La Paella Japon La Pizza France Le Sushi Mexique La Crêpe Italie Le Taco Espagne Écoute Les Nationalités E
Am Nevoie De O Rezolvare Rapid
2. În Figura De Mai Jos Este Reprezentat Un Triunghi ABC, Unde AB = 18 Cm, AC = 24 Cm, M(BAC) = 90°, Punctul P Aparţine Laturii AC, Astfel Încât AP=18 Cm, Iar A
Decupează Un Unghi, Din Hârtie. Pliază Unghiul Astfel Încât Laturile Lui Să Se Suprapună. Trasează Cu Un Creion Colorat Linia Pe Care Ai Obţinut-o Prin Pliere.
VĂ ROG AM NEVOIE FOARTE URGENT DAU COROANĂ CINCI STELE DAU O INIMĂ ȘI MĂ ABONEZ .URGENT !!!!!!
2. Într-o Cutie Sunt Bile Albe Și Negre. Bilele Albe Sunt De 6 Ori Mai Multe Decât Negre. Cate Bile Sunt Din Fiecare Daca Albe Sunt Cu 45 Mai Multe ?rezolvare P
Buna!Cine Ma Poate Ajuta Cu Câteva Din Exercițiile Astea?100 Puncte!