RO Study
👤
Logare8158
Logare8158
23-05-2019
Matematică
a fost răspuns
35 cm egal cu câți metri
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-05-2019
35 cm = 0,35 m
..........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)determinati Probabilitatea Ca La Aruncarea Unui Zar Sa Apara Numarul 4,pe Fata De Sus.b)determinati Probabilitatea Ca La Aruncarea Unui Zar,pe Fata De Sus Sa
Precizeaza Felul Figurilor De Stil De Mai Jos,apoi Comenteaza-le Semnificatia;rafale Puternice Un Zgomot Ca De Tunet Vantul Mi-a Acoperit GlasulCe Sunt Indici
Vreau 10 Exemple De Diftongi Cu ,, EOA , IAU , IOA , EAI , IAI , EAU. Va Rog Spuneti-mi Repede!!! :))))))
Pe Semidreapta [ox Se Considera Punctele A1,A2,A3,......A100,astfel Incat OA1=1cm,A1A2=2cm,...A99A100=100cm.Daca M Este Mij.semg.[OA100],calculati Lungimea segm
A)daca P% Din 120 Este Egal Cu 36,atunci P=?b)daca P% Din 1000 Este Egal Cu 50,atunci P=?c)daca P% Din 400 Este Egal Cu 20,atunci P=?d)daca P% Din 500 Este Egal
Punctele A,B,C,D Sunt Situate Pe Dreapta D In Aceasta Ordine.(desen).Determinati Valoarea De Adevar A Propozitiei "AB*CD+AD*BC=AC*BD"
Incadrati Numarul 2,85 Intre Doua Numere Zecimale Care Au Partea Intrega Reprezentata de Doua Numere Naturale Consecutive Si Partea Zecimala Formata Din Trei Ci
Ce Este HAMACHI ? Cum Se Foloseste Si Cum Il Instalez/descarc ? Baietii Stiu Mai Bine Presupun ..plz , Ajutati-ma !
Gasiti Cate Un Sinonim Pentru Cuvintele Urmatoare Si Precizati Ce Parte Vb Este : -piesele
1.Determina Coordonatele Geogafice Ale Orasului Kinshasa.2.Denumirea A Carei Tari Din Africa In Traducere Inseamna ,,Coasta De Fildes,,?3.Indica 3 Exemple De St