RO Study
👤
Wee34
Wee34
21-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Transformați : 3 dam pătrați =. ....m pătrați
Răspuns :
Cornelusa98
Cornelusa98
21-05-2019
3 dam patrati = 300 m patrati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 AB Și CD Sunt Paralele Iar Unghiul A B C Și C D E F Sunt Suplementare A Sunt Congruente Unghiurile ABCși BCD Justifică Răspunsul B Demonstrați Că Dreptele BC
Da Cate 3 Exemple De Viețuitoare Care Se Înmulțesc Prin Ouă Si Respectiv Prin Pui Vii
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Problema De Mate Clasa A 5a un Grup De Prieteni Fac O Excursie Cu Autoturisme. Daca Urca Cate 3 Persoane In Fiecare Auto, Atunci
O Barcă Se Deplasează Cu Viteza V=52km/h Pe Un Râu Care Curge Cu Viteza U=5m/s. Calculaţi Viteza Bărcii Faţă De Pământ, Când Se Deplasează Atât În Sensul Curger
Salut, Ma Puteti Ajuta La Aceasta Limita...?Am Tot Incercat Prin Mai Multe Metode Insa Nu-mi Iasa Deloc... [tex]\lim_{x \to \infty} \frac{1}{1-e^{\frac{1}{x}}}+
Va Rog Ajutați-ma Dau Coroniță
Mă Ajutați La Problema 2, Vă Rog?
Vreau Si Eu Un Rezumat La Opere ,,Amintiri Din Copilarie" Dar Sa Respecte Regulile Uramatoare...in Poza De Mai Jos Aveti Si Textul Si Regulile.....dau Coroana!.
Un Elev Are De Rezolvat Un Număr De Probleme .Dacă Ar Rezolva 6 Probleme Pe Zi Iar Rămâne 4 Probleme Nerezolvate Iar Dacă Ar Rezolva Câte 7 Probleme Pe Zi Iar R
Exercitiul 6, Va Rog!