RO Study
👤
AleGym18
AleGym18
21-05-2019
Limba română
a fost răspuns
la ce mod si timp sunt verbele ?
Răspuns :
Spiderbogdan10
Spiderbogdan10
21-05-2019
Răspuns:
modul indicativ timp imperfect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Cuvintele :desen.telescop.astoroizi.astronom.casa.Jupiter Marte.copil. Lume. Planete. Multi. Mari. 2 Substantive Propri, 2sub Comune La Plural. 2sub De Gen
Scrie Pătratele Perfecte Până La 100 Care Au Ultima Cifră Para
Numarul (√20/3-1/√5)(10/√125+12/√180 Este
Determinați Numerele Întregi Negative,mai Mari Decât. -5,care Verifica Inegalitățile: a)3x-2>5x-4=> b)|-x+1|<4=>
Aflati Divizori Comuni Ai Numarului 12 Si 18 Precizati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Celor Doua Numere
Un Numar Este De 5 Ori Mai Mic Decit Altul Si Cu 80 Mai Mic Decit Acesta. Sa Se Afle Cele Doua Numere. Ajutatima Va Rog Frumos.
Intr-7n Exercitiu Cu Numar Necunoscut,scazatorul Se Afla Prin Operatia De ...........
Filozoful De Emil Garleanu. Pls Datimi Doua Raspunsuri La Urmatoarele Intrebari : Care Era Fericirea Motanului? De Ce Il Numeste Autorul Pe Motan Astronom
Buna! Ajutati-ma Va Rog La Aceste Exerciții... Eu Nu Le Înțeleg...daca Se Poate Cat Mai Urgent Posibil ❤ Va Rog! Dau Coroana !!!! Si Va Implor Sa Faceți Cat Mai
Comentati Afirmatia Lui Lapusneanul:,,te Voi Cruta, Caci Imi Esti Trebuitor Ca Sa Ma Usurezi De Blestemurile Norodului''