RO Study
👤
Elida123
Elida123
20-05-2019
Matematică
a fost răspuns
sa se rezolve
d) V2x – 7=3
Răspuns :
Suzana2suzana
Suzana2suzana
20-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x√2=10 x=5√2
Answer Link
Аноним
Аноним
20-05-2019
x√2 - 7 = 3
x√2 = 10
x = 10/√2
x = 10√2/2
x = 5√2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifică În Text Și Scrie Câte Cinci Cuvinte Care Denumesc Însușiri Pe Baza Textului Ursul Moș Martin
Minim 5 Materiale De Proiecție Unui Montare Arborilor Drepți
Suma A Trei Numere Consecutive Pare Este 24 Află Numerele
Imi Puteti Scoate Va Rog Din Harta Fizica A Africi Toate Raurile Si Lacurile ........urgent Dau 50 De Puncte
Prietenii De Natașa Galche: De Ce Este Important Ca La Începutul Repovestirii Să Fie Menționate Locul Și Timpul Acțiunii?
APLICAȚIE: Identifică Şi Comentează Una Dintre Funcțiile Comunicării În Următoarele Texte: 1. ,,Inimei Ba Să-i Poţi Porunci", Spune Înţelepciunea Noastră. E Pre
6. Elementul Natural: a. Bor Este Alcatuit Din Doi Izotopi B (A=10) Si B(A=11) In Procent De 20%, Respectiv 80%. Se cere Masa Atomica Exacta A Borului. b. Fier
ML & Incercuiește Forma Corectă De Genitiv-dativ A Substantivelor Din Enunturile De Mai Jos. A) Gardul Grădinei/grădinii Mătușii/mătuşei Mele Este Proaspăt
Concepe, Împreună Cu Ceilalţi Colegi, Un Panou Pe Care Să Prezentați Cazurile Civice Din Co- Munitate. Puteţi Denu- Mi Acest Panou Alertă Civică.REPEDE ACUM IMI
Ce Sunt Substantivele Comune Și Proprii? Dar Ce Sunt Substantivele Simple Și Compuse?