RO Study
👤
AdaD
AdaD
19-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu cuvantul Carte :)
Răspuns :
Vaniaf99
Vaniaf99
19-02-2015
Cartea este ca adoua mama
Eu am o carte care ma ajutat in momentul greu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Și Citiți Un Număr Natural Par Format Din 7 Cifre Distincte Așezate În Ordine Descrescătoare Prima Cifra Fiind:A)7;B)8
Salut!Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Romana.Explica Rolul Virgulei In Secventa "cu Inima Plina De Dor,de Bucurie Si De Nerabdare.Va Multumesc Mult!(30p)
Determina Un Număr Mai Mic Decât A 100,stiind Ca Indeplineste Simultan Condițiile:a) Suma Cifrelor Este 8; B) Cifra Unităților Este 2 Mai Mică Decât Cifra Zeci
Determinati X E (0,pi/2), Stiind Ca 2cos(x + Pi) + 1 = 0
Treceti La Toate Gradele De Comparatie Cuvantul Urat
Vă Rog, Urgent!!!!!!
In Timpul Carui Imparat A Atins Maxima Expsiune Teritoriala Imperiul Roman ? variannte De Raspuns : Nero Augustus Traian Constantin L Cel Mare
Complete The Sentences With The Present Simple Or Will Future Form Of The Verbs In Brackets. 1. We Will Usually Respond To Enquiries Immediately We (receive) Th
Scrie Intelesul Expresiilor:a-si Fura Caciula Singur = ...... A Bate Campii=....... A Cauta Calul De Dar La Dinti=........ A Te Lega La Cap Fara Sa Doara =.....
CalculaȚi : Radical Din 2 ( Radical Din 8-radical Din 32) -radical Din 3 ( Radical Din 27-radical Din 243)